Diensten


Als IT bedrijf richt Troolean zich op het leveren van oplossingen die snel rendement opleveren.
Of het nu gaat om een architectuur assesment van de huidige situatie, het onstluiten van bestaande software systemen,
het migreren van de huidige omgeving naar een gevirtualiseerde infrastructuur of het bedenken en bouwen van een compleet nieuwe oplossing. Troolean is in staat dit voor u in goede banen te leiden.

Advisering in Informatie Techologie en diensten

Veel bedrijven hebben flink geïnvesteerd in informatie technologie. De ontwikkelingen in de techniek gaan echter zo snel dat er al snel sprake kan zijn van een verouderde omgeving. Veroudering hoeft geen gebreken op te leveren, maar in de praktijk blijkt vaak dat systemen van een paar jaar geleden niet meer kunnen voldoen aan de eisen en wensen van dit moment. We gaan meer en meer naar een 24 uur economie en steeds meer klanten vinden hun weg naar het Internet. Deze ontwikkelingen zorgen voor een toenemende belasting van uw systemen en vereisen een hoge beschikbaarheid.

Daarnaast hebben veel bedrijven een IT omgeving gekocht die op het moment van aanschaf voldeed aan de beveiligingsstandaarden. Deze bedrijven leven veelal in de veronderstelling dat deze omgeving op dit moment nog net zo veilig is. Vaak is dit niet het geval; iedere dag worden er namelijk nieuwe manieren bedacht om computersystemen te kraken. Daarnaast hebben veel bedrijven tegenwoordig een draadloos netwerk die wanneer deze niet goed onderhouden en geconfigureerd wordt een enorm continuïteitsrisico vormt voor uw onderneming omdat het netwerk benaderbaar is zonder fysiek toegang tot het pand te hebben.

Troolean is u hier graag van dienst met gepaste adviezen op het gebied van beveiliging, aanschaf van hard- en software, virusscanners en performance verbeteringen op uw huidige systemen.

Ontwikkelen van software

Vaak doet software net niet helemaal wat u er van verwacht of heeft u zelf een heel ander beeld bij hoe de software zou moeten werken. Ook al lijkt veel software niet uitbreidbaar, Troolean kan vaak software adapters maken die aansluiten op de bestaande software en uw persoonlijke wensen. Ook kan oude software op deze manier voorzien worden van een modern jasje.

Troolean hanteert strenge normen wat betreft software ontwikkeling, dit uit zich in een voorkeur voor de C# ontwikkeltaal in combinatie met het .NET raamwerk en het gebruik van open standaarden zoals XML, XSL, SOAP, XHTML en HTML 5. Software ontwikkeling vindt plaats in korte iteraties. Er wordt altijd gestreefd naar een oplevering van een onderdeel van het eindproduct na een iteratie. Op deze manier kunt u snel profiteren van de resultaten en blijft u betrokken bij het ontwikkel proces. Uw betrokkenheid is voor ons zeer belangrijk omdat uiteindelijk u de functionaliteit bepaald en dit nog wel eens wil veranderen door voortschrijdend inzicht. Door korte iteraties is er geen kans dat de software een richting op gaat die niet past bij uw wensen.

Of u nu een moderne Microsoft ASP.net website wilt met Ajax, een opensource gebaseerde web oplossing of een applicatie specifiek voor een besturingsysteem zoals Windows 10, of Windows 2012 Server, Troolean kan het voor u realiseren.